您好!欢迎来到零元课!

【巨微英语】最新六级(第二套)答案揭晓!对完答案的你还好吗?

2018-06-16 19:11:32

为期数月的英语六级大战,

今天终于顺利结束啦!

小编第一时间拿到了第二套试卷的参考答案,

快来看看你能考多少分吧!

第二套

26 K reputed

27 C characters

28 M supposed

29 E fierce

30 H obsessed

31 A campaign

32 N traditional

33 I proclamation

34 F inspired

35 L rest

匹配题:

36. There are a couple of plants tough and adaptable enough to survive on bare rocky hills and in deserts.

答案:【C】段

C) Extreme conditions produce extremely tough plants. In the rusty red deserts of South Africa, …

37. Farrant is trying to isolate genes in resurrection plants and reproduce them in crops.

答案:【H】段

H) After completing her Ph.D. on seeds, Farrant began investigating whether it might be possible to isolate her properties that make most seeds so…

38. Farmers in South Africa are more at the mercy of nature, especially inconsistent rainfall.

答案:【B】段

B) Biologist Jill Farrant of the University of Cape Town in South Africa says that nature has plenty of answers for people who want to grow crops in

39. Resurrection crops are most likely to be the choice of subsistence farmers.

答案:【K】段

40. Even though many plants have developed carious tactics to cope with dry weather, they can’t survive a prolonged drought.

答案:【E】段

E) The big difference between “drought-tolerant”plants and these tough plants: metabolism. Many different kinds of plants have…

41. Despite consumer resistance, researchers are pushing ahead with genetic modification of crops.

答案:【I】段

I) Once Farrant and her colleagues feel they have a better sense of which switches to throw,…

42. Most seeds can pull through dry spells and begin growing when conditions are ripe, but once this process starts, it cannot be held back.

答案:【G】段

G) What else can do this dry-out-and-revive trick? Seeds-almost all of them. At the start of…

43. Farrant is working hard to cultivate food crops that can survive extreme dryness by studying the traits of rare wild plants.

答案:【B】段

B) Biologist Jill Farrant of the University of Cape Town in South Africa says that nature has plenty of answers for people who want to grow crops in

44. By adjusting their metabolism, resurrection plants can recover from an extended period of drought.

答案:【F】段

F) Resurrection plants, defined as those capable of recovering from holding less than 0.1 grams of water per gram of dry mass, are different. They lack…

45. Resurrection plants can come back to life in a short time after a rainfall.

答案:【D】段

D) Farrant calls them resurrection plants. During months without water under a harsh sun,…

Passage one

46 Compared with human memory, machines can ______.

A)identify human faces more efficiently

47 Why did researchers create Mega Face?

C)To understand computers’ problems with facial recognition

48 What dose the passage say about machine accuracy?

D)It decreases as the database size increases.

49. What is said to be a shortcoming of facial-recognition machines?

A)They cannot easily tell apart people with near-identical appearances .

50.What is the difficulty confronting researchers of the facial- recognition machines?

B)There do not exist public databases with sufficient face samples.

Passage two

51. What does the author think of college students funding their education through loans?

B) They are acting in an irrational way.

52. In the author’ s opinion, free college education is ______.

A)impractical

53. What should students do if taxpayers are to bear their college costs?

C) Choose majors that will serve society’s practical needs.

54. What does the author say about the value of a student’s college education?

C) It is well reflected in their average starting salary.

55. What message does the author want to convey in the passage?

D) College students should fund their own education.

意外吗?

惊喜不?

心碎一地有木有!

是不是无法接受这个悲惨的事实!

突然感觉自己基础就是个渣渣?

不怕不怕,你不怕不怕啦!

不怕不怕啦....

基础薄弱就选“巨微英语四六级”

绝不会让你失望哒!

哦,对了

新版本(含本次考试真题)

预计在八月上市。

你可以先美美的过个暑假,

等九月开学了再准备下次考试~

就是酱紫!


精华推荐

视频缩略图 精华资源 TOP
精华资源的摘要
精华资源的时间   0
回到顶部